Blytung søndag

Publisert: september 15, 2013 i Fotball, Kampdag
Stikkord:, ,

Trenerens kommentar: (Tynset – Byåsen 2 0-1)

Det har blitt mange tap denne sesongen. For mange.

Noen har vært av det fullt fortjente slaget, noen har kommet av at vi ikke har evnet å stå imot mot slutten av en kamp, og et par fordi vi rett og slett ikke har vært på nett.

Og så har vi kategorien som i dag.

Jeg ser ikke på meg selv som typen som bortforklarer ting. Et tap er et tap, og da har vi ikke vært gode nok. Og da har vi ikke vært det i dag, heller. Så enkelt er det.

Og Byåsen 2 er solide, for all del. De hadde en klar plan, lå lavt og kompakt, og hadde bra sentrallinje. Haugen er for eksempel en framtidens 2. div-mann.

Solide, men langt fra uslåelige.

Og det viste seg også.

Derfor får de som mener dette oppfattes som rene unnskyldninger oppfatte det som det. Men jeg har omtrent ikke opplevd makan. 2013 har vært litt slik for oss. Men i dag var det direkte ufortjent.

Byåsen hadde ett – 1 – skudd på mål i 2. omgang. Før pause hadde de ett skummelt frispark, og noen cornere. Men det holdt. Og det er fullstendig lov!

Hva med oss selv?

Jo, mot et såpass lavtliggende lag spiller vi en meget god 1. omgang. Spillerne er konsentrerte og klare, og fire – 4- ganger- er vi kliss alene med keeper før pause. Rett foran mål. På smått fantastisk vis uten å få uttelling.

I tillegg har vi tre svært gode «läger» med frie headinger fra fem meters hold, som vi vanligvis setter, men brenner i dag. Før pause hadde vi også tre-fire andre fin-fine muligheter som renner ut i sanden.

Ta med et skudd i stolpen da vi jakter utlikning i 2. omgang, og jeg – på så nøkternt vis som jeg får til nå noen timer etter kampen – har oppsummert det.

Derfor er det ingen vits i å bruke kjeft eller oppstramminger nå i kveld.

Til det var prestasjonen for god. Offensivt veldig bra før pause, og potte tett bakover i 90 min – med unntak av det ene skuddet på mål de hadde fra ca. 17 meter.

Men som – i motsetning til oss selv – ble satt inn på kaldt vis. Og igjen: Sjølsagt er det lov å være effektiv.

Fem kamper igjen. I kveld er det lov til å være irritert, det må det være. Trur ikke jeg har vært så skuffa etter en kamp på mange år.

ui

Langt nede, men håret er i det minste høyt.

Men i morra skal vi gnu på videre.

De fem kampene skal det smelle! Ting SKAL revansjeres.

OleKå

Legg igjen en kommentar