En ørliten skål og hurra!

Publisert: oktober 25, 2015 i Uncategorized

Nå har det stått «kølsvart fotballuke» siden juni her på bloggen, og det er jo ikke spesielt oppløftende. Riktignok har det vært en del kølsvarte fotballuker den siste tiden, så overskriften har passet opptil flere ganger den. Men det er jo likevel litt i overkant dramatisk da, jeg ser den.

Så her kommer en litt mer optimistisk post som kanskje gjør seg litt bedre om den også skulle slumpe til å bli stående et par (eller mer nøyaktig tre-fire) måneder før jeg igjen finner noen minutter til å blogge, mellom bæsjebleier, våkenetter, våkekvelder, jobbing, kveldsjobbing, nattjobbing, foreldremøter, håndballtrening, fotballtrening, lekser, middagslaging, middagshandling, husarbeid, sykdom og alt annet artig som hører småbarnslivet til.

Denne fotballuka har vært finfin, ikke bare fordi Kil/Hemne avsluttet sesongen med å vinne 10-0 over Gjøvik/Lyn 2 i går og fordi RBK vant seriegull i kveld. Men fremfor alt fordi breddefotballsesongen nå er over for i år. Det er nemlig akkurat like etterlengtet og deilig som når den starter igjen til våren.

Skål for det!

Anna Lian breddefotballfrue

Selverklært nøytral fotballjournalist Ole vil ikke ha det på seg at han feirer seriegull for RBK, så denne skålen er for 10-0 og finfin sesongavslutning!

kommentarer
  1. MK sier:

    🙂 Fint å se deg her inne igjen, men glad du prioriterer hus og heim og unger.. Du skriver så fint, og nå hadde jeg ikke vært på din blogg på altfor lenge.. Ha en fin høst, og vel blåst med breddefotballsesongen og litt fri fra det. Ha en fin fin høst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s