I trykken (er det mulig?)

Publisert: juni 30, 2014 i Hverdagsliv
Stikkord:, , ,

Enhver blogger med respekt for seg selv vet at skal man holde på leserne så bør det blogges ofte, gjerne hver dag. Ja, gjerne flere ganger om dagen bør det sendes en liten hilsen til de fine leserne dine for å minne de på at du elsker dem og tenker på dem, og at det er ingenting i hele verden du heller vil enn at de skal finne samme lykke i livet som deg, og at det gjør du helst hvis du bruker denne rabattkoden for å kjøpe dette fantastiske produktet…

Men dette er jo en breddeblogg, så den standarden kan jeg dessverre ikke leve opp til. Og jeg vet det har vært merkbart i det siste, spesielt med tanke på hyppighet. Jeg beklager det.

Tingen er bare det at: JEG HAR SKREVET FERDIG BOKA MI!

Denne uka sendte jeg og Kagge forlag boka til trykk, og du verden så utrolig deilig! Jeg tror kanskje dette bildet av Tynsets Morten Aakerøien beskriver ganske så bra hvordan jeg følte meg:

Foto: Trond Findahl

Foto: Trond Findahl

Hundrevis av timer og et og et halvt år med jobb, og så er jobben gjort. Boka er i trykken, ingen komma kan endres, ingen fakta kan korrigeres (det gir meg mareritt), ingen setninger kan forbedres. Nå blir det som det blir.

Jeg beklager at dette har gått ut over mitt ansvar som breddefotballfrue, og at det har vært lite å lese her inne, men jeg håper dere setter pris på å lese når boka kommer i september.

Og husk at jeg er glad i dere selv om jeg ikke oppdaterer så ofte, og ikke har et eneste fantastisk tilbud til dere slik at dere kan blir yngre, freshere, slankere og penere.

For det eneste jeg kan tilby er uforbeholden kjærlighet til breddefotballen og breddelivet, men det er ikke så verst bare det?

 

 

kommentarer
 1. Bente sier:

  Hei Anna. Jeg gleder meg til å lese boka.

 2. Magne Oskar sier:

  Hei Anna og gratulerer så mye med bok!
  Så deg på dagblad-tv:) var fint å «se deg igjen» ! hadde håpet å se deg på humorfestivalen, men fikk hvertfall treffe din nydelige mor og far om ikke annet!
  Jeg har begynt å blogge litt igjen selv. Og du som er litt dreven; hvis du skulle gitt meg tre bloggtips, hva skulle det vært?
  Stor klem fra Magne

  • Hei Magne! Var bare kjapt innom festivalen denne gangen, men hadde vært hyggelig å se deg!

   Jeg er jo den dummeste å be om tips for jeg gjør alt «feil». Men kanskje er det også et godt råd, å ikke prøve å gjøre det andre gjør, og du har jo klart din egen greie! Ellers er det lurt å bruke sosiale medier (som jeg vet du allerede gjør) og å blogge ganske jevnlig slik at folk ofte går inn for å sjekk (der svikter jeg for tida…). Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s