Sinna mor

Publisert: juni 25, 2013 i Hverdagsliv
Stikkord:, , , ,

Tre dager til ferie.

Bare tanken burde gjort meg lys og lett til sinns, og fått all irritasjon, skit og agg til å prelle av.

Sånn er det dessverre ikke.

For når køa ut av sentrum beveger seg hundre meter på en time, og jeg ikke har rukket å spise, ikke er ferdig med å jobbe og må skrive ferdig saken hjemme, og Ole ringer for å høre om jeg kan hente i barnehagen fordi Rosenborg har bestemt seg for å fuckings sparke Hroar Stjernen sånn uten videre og han, Ole altså, må jobbe overtid… ja, da surner jeg. Ordentlig, god gammeldags surning.

Jeg innser at Stjernen muligens har større grunn til å miste humøret, men der og da tar jeg det personlig. Hvorfor kan ikke alle viktige nyheter her i verden slippes/skje klokka ti på formiddagen? Og hvorfor i #&%!! kan vi ikke bli enige om å ta det litt med ro på hendelsesfronten sånn i slutten av juni?

Ole har overraskende nok ingen svar på mine betimelige spørsmål, og prøver seg med irriterende konstruktive løsninger mot mitt sinne.

Løsningen: 5-åringen ble med og intervjuet styreleder Koteng bestukket med en eske smarties (5-åringen altså, ikke Koteng), breddefotballfruen kom seg omsider hjem for å få jobbet enda litt mer og middagen ble litt frokostblanding og en halv rosinbolle.

Nå er barnet i seng, Ole fortsatt på jobb, og jeg har funnet trøst i en episode Unge Mødre og et glass hvitvin.

lkl

Vi har ikke uendelig mye til felles jeg og de unge mødrene på TV, men jeg nikker gjenkjennende til følgende visdomsord fra den unge damen ovenfor: «At jeg kan ta meg en øl en gang i blant gjør meg til en bedre mor.»

I mitt tilfelle et glass dyr hvitvin, og det gjør meg ikke bare til en bedre mor, men et bedre menneske.

Mens jeg venter på ferien.

kommentarer
  1. Merkelig høy gjenkjenningsfaktor. Noen ganger går det bare litt sånn halvveis skeis 😀 Godt man har et glass vin å trøste seg med 😀

  2. Sunnmørsjente sier:

    Skål! 🙂

  3. Hege sier:

    Det er derfor jeg lurer på hvordan folk kan slanke seg og drive en familie på en og samme tid. Slanking innebærer jo sult, og sult (les: lavt blodsukker) betyr sinna mor her i huset. Inntak av mat må tas på høyeste alvor!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s