Breaking news

Publisert: juni 19, 2013 i Fotball, Kampdag
Stikkord:, , ,
Den ekte fotballfrua har jo annonsert at hun er preggers i dag, og da tenkte jeg selvsagt umiddelbart: Hvordan i all verden skal jeg toppe det?
Så kom jeg på det.

Vi har jo glemt å legge ut trenerens kommentar fra det sykt spennende oppgjøret mellom KIL/Hemne og Tynset på Nytrømoen sist helg. Jeg vet mange av dere rastløst har sjekket bloggen til alle døgnets tider for å se hva Olekå har å si etter denne skjebnekampen (okei, kanskje ikke skjebnekamp da, men samma det…), og nå er den endelig her: Trenerens kommentar.
Prøv å overgå den du, fotballfrue!
Trenerens kommentar:
Tynset – KIL/Hemne 0-0:/Blink – Tynset ? -?:
Onsdag. Midt mellom to kamper. I det som er en tøff periode fram mot ferien.
KIL/H, Blink, Verdal, Orkla.
Derfor er det litt skuffende at det startet med poengdeling sist. En svært god 1. omgang igjen, hvor Kåiæll-karan (uten Singsdal på sidelinjen for øvrig – han var savnet), slet med å være med på det vi drev med.
Men da vi ikke klarte å omsette ting i mål, ble vi slitne. Da står ikke Kåiæll-karan med lua i hånda, og tok vel litt over etter pause. Og med tanke på at dem hadde en i tverrliggeren mot slutten, var det greit nok at det ble 0-0, sånn sett under ett.
Så da har vi nok en gang vært fullt på høyde med ett av topplagene, uten å klare å bikke det.
Og nå venter altså Blink, som har vært litt slow-starters – men som er på gang for alvor nå. Med klippen Sandvik bak, solide Oviasu på midten, og Sisic på topp. Det blir kjempeartig!
Ta med at Tynset – i hvert fall om man ser hjemmestatistikken – også er mer og mer et kunstgresslag, og at vi har en del revansjesugne karer klare etter forrige helg, så tror jeg det blir en ganske så jevn kamp på lørdag på den nye Blink-banen.
Bare en ting å gjøre: Å gnu på!
PS! Nesten litt synd ikke Blink spiller på Øverlands Minde lenger. En av de tøffeste navnene på et norsk fotballstadion.
Etter Sagbakken stadion i Mo.
Selvsagt.
Ole Kå
kommentarer
  1. Siri sier:

    Elsker taggene dine.. haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s