Dagen derpå

Posted: oktober 21, 2012 in Hverdagsliv, Kampdag

I dag våknet jeg til lyden av en lang fotballsesong som endelig er over, av andreplass på tabellen (hurra!) og et surt tap i siste serierunde.

Hvordan høres det ut, spør du?

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

Intens snorking er svaret.

For i går var det dags for en velfortjent fest. Og selv om Ole var halvsur etter å ha blitt slått av nedrykkslaget Tangmoen, så tok han seg sammen og ble rimelig glad utover kvelden. Godt hjulpet av litt flytende stimuli vel og merke.

Og da ender det alltid med dyp søvn og påfølgende snorking.

Jeg, som hadde lagt meg tidlig og skal på jobb i dag, syntes bare det var middels morsomt å ikke få sove etter klokka fem, men i dag går det meste greit.

For i dag er nemlig sesongen over! Og vi får to måneder med vanlig familieliv og frihelger (!!!) før det tar av med treningsamlinger og fullt kjør igjen.

Da får det bare være at Ole starter dagen i tilnærmet fosterstilling på sofaen:

Kar om natta, litt mindre kar om dagen.

Trenerens kommmentar:

Tangmoen-Tynset: 3-0.

Jeg kunne avsluttet sesongens siste «trenerens kommentar» med å være irritert og sur over tap, eller svært blid og fornøyd med å bli nummer to som nyopprykka lag.

Jeg tror jeg i stedet velger å være litt midt-i-mellom. Vi imponerte ingen i går. Kom under 0-1 tidlig, så hadde vi en veldig god periode i starten av 2. omgang, hvor vi skapte 4-5 gedigne sjanser til å utlikne, to x redning på strek, blant annet, før ballongen sprakk da de fikk 2-0 på sin første sjanse etter pause.

Deretter ble det kaotisk, og vi avsluttet ikke sesongen som noe topplag.

Så får vi være glad for hjelp fra annetsteds fra, slik at det ikke fikk noe å si for tabellen. Må si jeg er imponert over Strindheim som klarer å holde koken selv om opprykket for lengst er sikret. Det er inspirasjon for oss selv til neste år.

Årsaken til at breddefotballfrua drar fram utenomsportslige aktiviteter på kveldstid i bloggen, handler om redaksjonsjubileum i Adressa. Det ble en kjempeartig kveld!

Nå skal spillerne og motstandere få litt ro fra undertegnede en stund, før vi kjører på igjen når det nærmer seg advent. Vi endte 20 poeng bak Strindheim, det er for mye.

Det er bare å gnu på i 2013!

Till next time. OleKå.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s