Olekå (og breddefotballfrue) også i 2013

Publisert: oktober 7, 2012 i Kampdag
Stikkord:, ,

Nå er jo ikke dette akkurat breaking news lenger, og det er jo for dårlig siden jeg lever svært tett på akkurat denne kilden, men uansett:

Ole tar et nytt år som Tynset-trener, og dermed  blir jeg breddefotballfrue minst ett år til, tjoho!

Akkurat det er jeg selvsagt glad for, selv om det hvert år er knallharde forhandlinger som ender med sammenbrudd, mekling og til slutt en slags enighet ingen av oss egentlig er helt fornøyd med, men som vi kan leve med.

Nå ble ikke dagens kamp mot Charlottenlund akkurat noen lystig markering.

Med Olekås egne ord:

«Det var skikkelig rævdårlig!» 

Charlottenlund – Tynset 4-1. Jeg har gitt voldsomt med skryt til spillerne i mange kamper denne sesongen. Fortjent har den vært, også.

Da er det ingen stor vits i å pakke inn ting når det er som i dag, heller. Planen var å fortsette å ha stort engasjement i spillet vårt, og gjenskape det vi gjorde på mandag.

Det ble med planen.

Charlottenlund er et veldig godt lag når de har med seg alle spillerne sine. Øveraas, Rismark, Juberg, Lyngmo, Fotland (holder koken, den gamle reven), Refseth og Grønning har alle en bråte kamper på høyere nivå, og selv om de ikke trener  ihjel seg lenger, så var de tente og på hugget i dag.

Likevel er det ingen unnskyldning. Vi forsøker å spille som vi kan, men det blir med det vi gjør på egen halvdel. Svak bevegelse og liten besluttsomhet foran gjør det enkelt å forsvare seg mot oss, og når vi sover på et frispark får vi som fortjent. 0-1 til pause.

I pausa snakkes det om å ta igjen kampen, og at vi har tid til å snu det  – om vi begynner å vise engasjement i spillet vårt.

I stedet blir det bare verre.

Så enten fikk ikke vi på sidelinja inn budskapet, eller så var det bare ikke mottakelig akkurat i dag. Etter hvert kaster vi folk fram, og blir kontret i stykker. Masse pasningsfeil, og game over.

To kamper igjen. Så får vi se hvor det ender til slutt. Men 2012 har vært et år for å lære. Hvor vi har gjort alt fra å slå Strindheim til å tape masse poeng for lagene i bunnen (Men igjen: Charlottenlund rykker aldri i verden ned om de stiller dette laget i de to siste kampene).

Så får vi jobbe for å bli enda bedre i 2013, slik at breddefotballfrua får noe positivt å skrive om også i fortsettelsen 🙂

Till next time.

En skuffet OleKå

kommentarer
  1. Elin sier:

    Gratulerer med tittelen breddefotballfrue nok ett år. Og gratulerer til Tynset som får beholde breddefotballfruemannen enda ett år. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s