Vi leser bare markeringene

Posted: august 18, 2012 in Kampdag

Trenerens kommentar (Steinkjer – Tynset 0-0): U. U. U. På de tre siste kampene.

Forsåvidt greit nok om en ser de tre siste kampene under ett, og akkurat i dag var den kjedeligste markeringen på tippekupongen av det helt greie slaget.

Men det første først: Etter å ha bidratt med støvsuging og ballongblåsing (ble svimmel og hadde tendenser til hyperventilering etter rød ballong nr 16.), ble undertegnede dimmitert rett før storinnrykket av sukkerpåvirkede 4- og 5-åringer (barnebursdag, for den som var i tvil).

Og kunne sette kursen mot ærverdige Guldbergaunet for Steinkjer-kamp.

Fint anlegg de har, disse nord-trønderne. Oppvarming i sola.

Vi visste kampen ville bli tøff; Steinkjer er i kraftig utvikling fra i vår, men vi bestemte oss for å gå ut høyt, og forsøke å spille dem lave. Noe jeg føler vi lyktes bra med. En stor sjanse etter to min., mange gode innleggsmuligheter etter pent spill langs bakken, og vi var kompakte og med kontroll defensivt.

0-0 til pause var derfor et resultat kanskje hjemmelaget har mest grunn til å være fornøyd med, men for all del: Det siste kvarteret av omgangen tok Steinkjer litt over.

Etter kampen, derimot, er jeg nok minst like ok fornøyd som de som sto på Steinkjer-benken. Etter et bra første kvarter av 2. omgang, klappet vi litt sammen. Vi gikk tomme for krefter, og hjemmelaget tok over. De skapte ikke så store sjanser, men nå var vi en stund litt på hæla.

Det positive var at vi holdt nullen, for første gang på fem kamper (sjekk blide karer under). At vi også spilte såpass mye Tynset-fotball til tross for en del rokeringer på laget. Og også at de tre 17-åringene som var med viste seg bra fram.

Det ikke fullt så positive var innleggene. Vi kom til mange av dem, og det ble løpt som slaver inne i feltet for å rekke innlegget. Men disse var stort sett svake. Må skjerpes inn.

Som annonsert: Capt Henning, keeper Fisvik og back Sandtrøen hadde grunn til å smile etter å ha holdt nullen igjen.

De tre siste kampene er veldig enkelt oppsummert (og jeg leser bare markeringene). U. U. U.

Lørdag venter serieleder (og antakelig straks mester) Strindheim.

Da jobbes det for en H.

OleKå.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s