To x 45 min. Med trykk på TO.

Posted: august 11, 2012 in Uncategorized

Trenerens kommentar:

(Tynset – Verdal 2-2): Jeg er «bare» 31. Og vet det er en klisje: Men noen ganger – når du står på siden og ikke spiller selv – frykter du hjerteinfarkt. I dag var en slik dag.

Optimisme før kampen: På grunn av skade var Eirik Røe (høyre) assistent/materialforvalter i dag. Greide seg greit. Assistent Knut Brovold trodde hardt på seier før kickoff.

Helt siden vi starta borte mot Sverresborg i 4. div i fjor, var det store målet å få spille mot lag som Verdal og Strindheim osv. på hjemmebane, for å vise Tynset-folket at vi er tilbake. Gjerne også som et ok 3. divisjonslag selv, slik at vi kunne gi dem skikkelig kamp.

Det er derfor litt spesielt å være skuffa etter 2-2 mot Verdal i dag. Særlig ettersom Verdal er det klart beste laget Tynset har møtt på Nytrømoen på en svært god stund.

Men litt skuffa er jeg likevel. En gnistrende 1. omgang, med to flotte scoringer (Georg og Engan), fotball som det lukter topplag av. En omgang hvor man ikke trekker fram noen. Fordi alle gjør jobben. Hvor Verdal blir spilt lavt, og hvor vi styrer kampen.

2-0 til pause.

Og usikkerhet etter reduseringen etter 20 min i 2. omgang, som gjør at vi ikke våkner igjen før etter de har fått utliknet til 2-2. Surt.

Verdal styrte mer denne omgangen, og holdt 90. min,  akkurat som vi visste.  Men ta med at vi skjøt i tverrliggeren mot slutten, og at en Verdal-kar reddet på streken (var sikkert Trond Viggo 🙂 ), så må det være lov å være litt skuffa.

Depping i garderoben etter kampen. Lov å være skuffa når 2-0 blir 2-2.

Samtidig: Nå nærmer vi oss der vi på sikt ønsker å være. Det var strålende begge veier før pause, og det legges ned noe tullete antall meter over hele linja.

Men fotball spilles i to x 45 min. Med trykk på TO. Og det er det som skiller oss fra opprykkskandidatene akkurat i dag.

Men når vi lærer oss det… Da blir det! 🙂

Kampen litt på avstand: Pizza med breddefotballfrua lørdag kveld. Funker etter 2-2, det.

OleKå

Reklamer
Kommentarer
  1. Mari sier:

    Nå ble jeg skikkelig skuffet på deres vegne! Neste gang tar dere dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s