Støl søndag (og trenerens kommentar)

Posted: juni 24, 2012 in Hverdagsliv, Kampdag
Stikkord: , , ,

Noen ganger er det rett og slett litt mye, også for en breddefotballfrue.

Så da jeg ble vekt av dattera i morges etter 16 timers arbeidsdag i går (15 av dem gående, stående, løpende og bærende) kjentes det rett og slett ut som jeg hadde blitt kjørt over av en buss.

Men det er verdt det når nesten 4000 kom på sankthansfeiring på museet i går. Og de fleste så ut til å ha det ganske så fint.

Konsert med Rasmus og Verdens Beste Band fikk barnefamiliene i stemning.

Hjemme har Ole jobbet intenst med å male så mye hus han rekker før finværet tar slutt. (For det gjør det. Vi bor jo som kjent i Trøndelag).

Ole har Radioresepsjonen på øret og bryter ganske ofte ut i høylydt latter. Lurer litt på hva naboene tenker…

Med andre ord så har vi begge neglisjert alt som heter husarbeid og vasking den siste uka, og krysser fingrene for at ingen kommer på uventet besøk de neste dagene.

Og takk og lov for at det er ferie om ei lita uke. DA skal det ryddes og vaskes da.

Tror jeg da.

PS: Er på etterskudd med det meste, også trenerens kommentar. Her er Olekås oppsummering etter 2-0-seieren over RBK3 fredag.

Trenerens kommentar:

Kan ikke forlange stort mer!
 (RBK 3 – TIF 0-2): Da vi tapte for Strindheim i vår, ble vi enige om en ting: De åtte neste kampene er kamper hvor vi – om vi er på hugget og skjerpet – kan vinne samtlige.
Nå er syv av de åtte kampene gått. Og vi har vunnet seks, og spilt én uavgjort (etter å ha vært ti mann i 35 minutter og kommet under 0-1 i uavgjortkampen).
Vi er et lag som tenker lenger enn denne våren. Vi vet at det blir en knalltøff høst. Ikke minst må vi jobbe hardt for å avslutte vårsesongen med hodet hevet, på Nytrømoen neste helg. Ingen verdens ting kommer av seg selv i 3. div. Det har vi lært. Men etter å ha opptrådt meget solid mot en vanskelig motstander på bortebane, er det lov å klappe seg selv litt på skuldra. Til i morra tidlig.
* Forsvaret stengte.
* Midtbanen løp.
* Angrepstrioen løp, de også.
I sum: Nye tre poeng, som gjør at vi til en viss grad er med (selv om det bare er å gratulere både Strheim og Kåiæll-Hemne med vanvittig stabilitet. Og at Verdal jager noe tullete bakfra).
De siste kampene har jeg fremhevet enkeltspillere. Det skal ikke bli en vane, og også nå var det en lagseier. Folk jobber svært hardt for hverandre.
Men kaptein Røe: Outstandig!
PS! Det er paradoksalt at vi går ut i ferie etter neste helg. Det er lyst (og varmt!!!), selv om det er sent på kvelden. Mot RBK3 spilte vi i 20 graders varme. Tipper det er eneste gangen i år.
For om en uke skal vi altså ha ferie. På det varmeste. Mens gresset er grønt…
OleKå
Reklamer
Kommentarer
  1. Snuffeldyret sier:

    Brukte desverre lørdagen på å kjøre opp til Barteby, men idag har vi vært og inspisert jobben din! Kjempeflott museum, vi storkoste oss!

  2. AM sier:

    Hei. Så din kåring av kjekkeste spillere, der det kom frem at du var spursfan. Til det har jeg følgende opplysning: Det ble for mange år siden gjort en undersøkelse hvor man kom frem til at kvinner med mest peiling på fotball holder med Tottenham. Jeg bare nevner det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s