Hvem teller de tapte myggers slag på seierens dag?

Posted: juni 2, 2012 in Kampdag

Trenerens kommentar:

Tynset – Åfjord 3-1: Svært rød på det som vanligvis er kritthvit/skummetmelk-blå hud. Fregner på steder jeg ikke visste jeg hadde. Varm. Klam. Søvnløs.

Spent. Like ubehagelig hver gang ikke å være til stede på kampen. Her rett etter at rapporten fra Kirkbakk forteller om Åfjord-utlikning til 1-1.

Men:

Nye tre poeng. På en dag hvor vi – igjen etter rapportene – kontrollerte mer enn finspilte. Og beholdt tredjeplassen på tabellen.

Ja, en uke i Hellas med breddefotballfrue og datter har vært både avslappende og godt. Men det hele toppes når gutta leverer seks poeng på to kamper. Kanskje burde jeg bare bli værende her på ferieøen??

– Det tredje målet var den store beholdningen i kveld. Da gjør vi som vi har trent på. Kjapt i medløp, 45 grader ut, og smack – Flatgård.

Sier Eidsvåg, som sammen med Brovold har styrt skuta til laud og vel så det denne uka.

– Ellers kontrollerte vi. Åfjord skapte veldig lite, og vi hadde ballen mye. Ikke glitrende, men solid. Og vi vant kampen. Det er det viktigste, oppsummerer Eidsvåg.

Så skal keeper-Fiskvik ha en stor klapp på skulderen for at han reddet straffesparket som kom litt ut av intet på 1-1, og også artig at Erlend Enget ble Dagens Ivers, som vi skriver det i Adresseavisen.

Nyt kvelden, alle rød-hvite der ute (og ikke bare hva gjelder kroppsfarge), så skal det nullstilles i morra. Da kommer vi for øvrig hjem, dersom undertegnede får sove,

Og det er da vi kommer til punchlinen, som tittelen lokker med. Joda, alt er fint her på dagtid (med unntak av monstervepsene og solbrentheten), men på natta: Tredobbel pute i soverom i 30 grader på grunn av et tosifret antall mygg som maser noe så inn i helvete, trodde jeg hørte campinglivet til. Men nei, da.

Vi får ta igjen søvnen på flyet i morra.

Vel vitende om at poengene ble igjen på Tynset. Denne helga, også! 🙂

OleKå

Reklamer
Kommentarer
  1. Ida sier:

    Aj, mygg er ukult, men godt det ble veid opp av poeng og god ferie;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s