Trenerens kommentar

Posted: april 21, 2012 in Kampdag
Stikkord: , ,

Ettersom breddefotballfruen lå forkjølet hjemme i Trondheim mens vi andre var på Tynset, har jeg fått egen overskrift på «Trenerens kommentar» denne gangen. Det er helt uaktuelt med egen overskift på bloggen ved tap, mens det er langt greiere etter seier 🙂

Hjemme i Trondheim etter kamp, og satt rett i arbeid med kamprapport.

I dag skulle vi vise at vi har noe å fare med i 3. divisjon. At vi ikke bare har nærmet oss nivået etter opprykket, men at vi også kan vinne kamper.

Det tok fem minutter før guttene ga svar på tiltale. 1. omgang er strålende av oss, særlig med tanke på at vi spilte på kunstgress mot et kunstgresslag ( det er fortsatt 40 cm snø på gressbanen).

Mye ballinnehav, stor bevegelse, vanvittig løping av de tre på midten (Engan dagens mann, fullt fortjent), og stort trøkk inne i Kvik-feltet. 3-0. Herlig. Etter pause spiller vi litt på resultat, tar av en småplaget Eidsvåg (som har gått ned syv-åtte kilo i vinter og er i meget lett i steget ), sparer også en vond Lasse Stryp-hofte og da er det jevnt ei stund. Så ble innhopperne varme i trøya, og vi scoret to fine mål til. Alt i alt en av de beste dagene vi har hatt på Nytrømoen med meg, Eidsvåg og Brovold ved roret.

Dermed fin tur hjem til Ugla (fortsatt med snø) med Radioresepsjonen på Podcast. Så får jeg tåle at Harry har hodet på Three Lions og ikke på White Hart Lane lenger. Makan!

Nå venter Trond Viggo Toresen og hans meget solide Verdal borte, så sterke Steinkjer – før vi har seriefavoritt Strindheim borte igjen. Da får vi se hvor langt vi er kommet.

OleKå!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s